Cu viața mea apăr viața

Cu viața mea apăr viața

În intervalul 23-26.07.2017  s-a desfășurat la Galați  etapa națională  concursului cu tematica de protecție civilă „Cu viața mea apăr viața”, organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Galați în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Galați.

Concursul reprezintă o activitate de pregătire în domeniul protecției civile a elevilor din învățământul gimnazial și liceal, având ca scop intervenția și cunoașterea  factorilor de risc generatori de situații de urgență, la care este expusă comunitatea din care fac parte elevii.
Maramureșul a fost reprezentat de echipajul de elevi de la Palatul Copiilor Baia Mare format din elevi de la Școala Nicolae Bălcescu Baia Mare și Școala ”Dr. Victor Babeș” Baia Mare.
Elevii de la Palatul Copiilor din Baia Mare a fost susținuți financiar de către Clubul Rotary Baia Mare. Dan Cocoșilă, președintele Clubului Rotary Baia Mare, a declarat: “ Susținem și ne implicăm permanent în viața comunității din care facem parte. Am sprijinit financiar acești elevi pentru că sunt copii care au muncit, sunt  implicați și responsabili. Suntem onorați că am fost alături de ei în acest demers competițional. Le dorim succes și rezultate frumoase.”

Skills

Posted on

16 December 2017