Susține copii cu dificultăți din Ucraina

achiziționând o lucrare scoasă la licitație

”Prietenul la nevoie se cunoaște”, iar Rotary este cea mai mare familie de prieteni!

Prima reacție a Districtului 2241 România – Moldova, la strigătul copiilor din Ucraina, a fost în iunie 2014, când instantaneu, la apelul Președintelui, Guvernatorul Marian Mocanu a organizat din Sidney întâiul transport umanitar rotarian.

La întâlnirea ICC-urilor ucrainiene de la Ujgorod, din octombrie 2014, doamna Angela Dobrai, Președinta în funcție a celei mai mari Asociații transfrontaliere rotariene ”Asociația Transfrontalieră a Cluburilor Rotary din Regiunea de NE a Carpaților” (5 țări) a propus constituirea unui fond gestionat de Rotary Ucraina pentru scopuri umanitare generate de tulburările din estul Ucrainei. Se rezolvă astfel toate dificultățile logistice, legislative, organizatorice etc, legate de exportul de bunuri în afara Uniunii Europene.

În 23 iulie 2015, în prezența Guvernatorului Daniel Tănase, demarează proiectul ”Culorile Speranței”. Peste 20 de artiști plastici, din 4 țări, au creat/donat cca 60 lucrări în tabăra de pictură de la Baia Mare, organizată de Clubul Rotary Baia Mare.

Lucrările sunt prezentate în licitație on-line, toate fondurile colectate vor fi disponibilizate doar pentru proiecte umanitare ale Rotary Ucraina.

Dragă prietene rotarian, acum poți direct să fii parte dintr-un ”Dar pentru lume”.

Tu alegi calea și intensitatea!

Regulamentul Licitației:

 • Licitația este deschisă tuturor persoanelor fizice și juridice din România sau străinătate.
 • La prețul de pornire sau cel afișat în momentul accesării pentru licitație se va incrementa cu 10 euro sau multiplul acestei sume.
  Atribuirea directă se face pentru primul licitator ce oferă la prima accesare de 3 (trei) ori valoarea de pornire.
 • Validarea câștigătorilor se va face în maxim 48 de ore de la termenul final al licitației. Nu transferați nici o sumă în contul licitației înainte de a fi validați câștigători.
 • Licitarea unui tablou se consideră încheiată numai după validare și transferul sumei licitate în contul Rotary Baia Mare
  Completarea datelor de identificare cerute în formular este obligatorie.
 • Intrarea în posesie a tabloului licitat și adjudecat se face conform preferințelor câștigătorului.
 • Clubul Rotary Baia Mare asigură documentele de autenticitate ale lucrărilor.
 • Informații suplimentare mobil 0722652821.
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide